Geert
Beuker

van

Samen de schouders eronder!

Het geven van btw-advies aan bedrijven en instellingen is mijn kerntaak. Op meerdere terreinen van de btw heb ik inmiddels veel kennis en ervaring opgebouwd. Op het gebied van not-for-profit, het vastgoed en internationaal ben ik zeer goed thuis.

Mijn btw-advisering is in de praktijk heel divers. Soms kan ik volstaan met een kort antwoord op een kort vraagje, maar anderzijds komt het ook voor dat ik langdurig en intensief een project begeleid of betrokken ben bij een due diligence onderzoek. Bedrijven en instellingen die het idee hebben dat ze niet helemaal in control zijn, benaderen me voor een btw-scan of een btw quick scan.

Daarbij probeer ik deze bedrijven en instellingen zo praktisch mogelijk te wijzen op de kansen en risico’s en voorzie ik ze van advies om de kansen te realiseren en de risico’s te beperken. Ook word ik regelmatig gevraagd om een btw issue af te stemmen met de belastingdienst in het kader van het zogenaamde vooroverleg. Het feit dat ik een groot aantal jaren gewerkt hebt bij de belastingdienst komt mij daarbij heel goed van pas. Bij een dergelijk vooroverleg let ik er altijd goed op dat de klant ook vertrouwen kan ontlenen aan het standpunt dat door de belastingdienst is ingenomen. Met de frase “als u aan de voorwaarden van de wet voldoet, voldoet u aan de voorwaarden van de wet” zal ik dan ook geen genoegen nemen.

Ten slotte geef ik ook regelmatig cursussen en inhouse-trainingen op btw-gebied.

Klik hieronder op een link voor meer uitleg over één van onze dienstverleningen via onze eigen website.

Maak kennis met onze andere experts